Baldursadeln
Om sadeln...
"Alla islandshästar är olika, men många är korta med breda bogblad. BALDUR är en bred och kort islandssadel som ligger bra utan att hämma hästens rörelser. Den är dessutom skön att rida i och man sitter rätt och kommer nära hästen. Hästarna tycker om den och blir lätta att påverka när man rider dem i Baldur.
Fakta om Baldur

Baldursadeln är i original en halvdjup sadel med flexibel fjäderbom.  Anatomiska knävulster med utsida i snygg design ger optimalt stöd för knä och överskänkel. Sadeln är mjukt stoppad med riktig ull och tillverkad i vegetabiliskt garvad nöthud. Den har 3 långa stroppar och finns i brun...

Finns även i svart
... eller svart. Sadeln är byggd som en dressyrsadel och du kan välja  16,5, 17 eller 17,5" sits. Den finns i olika bomvidder och med olika bossor för att kunna ligga bra på de flesta islandshästar. 
Sadeln kostar 14200 SEK.
För hästar med rak rygglinje finns Baldur med en rakare bom. Den har även lite smalare sits, men i övrigt samma finesser som den första modellen.
Den finns i 17" och 17,5"
Kostar 14200 kr
Baldur Vision

Baldur Vision är en uppdaterad modellsom ger ännu mer komfort och stöd till ryttare och häst. Sadeln har bred kanal, mjukt säte och anatomiska benstöd på utsidan av kåpan.

Sadeln finns i 17" och 17,5"

Svart med röda sömmar och passpoal eller Brun med beige sömmar och passpoal

16900 kr

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS