Boka sadelprovning!

Vill du köpa sadel på det enkla sättet!

Jag erbjuder sadelprovning hos dig på din häst!
Att köpa sadel är inte lätt utan att få prova sadeln på hästen!

Stort sortiment:
Baldursadeln som jag säljer är min egendesignade modell, men jag har även många fler sadelmärken i prisklasser från ca 7000 kr till ca 50000 kr. Bättre begagnade sadlar kan jag också ta med.

Alla hästar är olika:
När man köper sadel ska man ta hänsyn till både hästens och ryttarens storlek. många av sadlarna kan man få i olika storlekar beroende på hästens bomvidd, form och ryttarens längd. Kanske behäver du en måttbeställd sadel?

Hur går det till?
När jag besöker ditt stall provar vi vilka sadlar som är lämpliga och sedan får du chansen att provrida och känna vilken sadel som fungerar bäst i praktiken och som är behaglig för dig att rida i.

Avgiften för ett besök är för närvarande 400 kr/ stall för framkörning, samt 600 kr/ ekipage för sadelprovningen. ( Den sista avgiften tar jag inte av den som köper sadel.)

Övrig hästutrustning:
Jag har även med mig sadeltillbehör, bett , träns, boots mm.
Det brukar vara kul även för den som inte söker sadel! 

Hur långt åker jag?
Jag bör regelbundet resor genom hela landet, men då gäller det främst islandshästar. Datum för varje tur fastställer jag när jag har tillräckligt kundunderlag- så anmäl intresse i god tid om du vill bli kontaktad- för jag kan dra iväg med ganska kort varsel!

Alla som inte har islandshäst?
Jag har även stor sortering sadlar inom  dressyr, allround, hopp och kvalitetssadlar för ponnyryttare. Ej Westernsadlar.
Dessa sadlar kan jag också komma till stallen med , men jag reser inte lika långt med dessa- men norr om dalälven brukar vara OK. Ring och fråga!

Garantier:
Moms ingår alltid i sadlarnas pris. Alla sadelmärken har olika lång garanti på sadelbommarna. det varierar från 3 år till sadelns livslängd. På läder och hantverk gäller konsumentköplagen. Garantin gäller om det är fabrikationsfel. Sadelfabrikanten avgör om det är en godkänd reklamation.

Mycket kan hända!
En utprovning räcker inte i all evighet ifall hästen ändrar sig, ex vikt eller muskler. Ryttaren kanske växer om det är en ungdom. Ryttaren ändrar vikt eller så kanske en annan ryttare tar över sadeln. Stoppningen i sadeln är ofta justerbar och därför kanske sadeln ändrar sig och det blir dags för omstoppning. Sitter ryttaren snett eller är hästen sned? Osv.
Får du problem så hör av dig- det kanske går att lösa!
Sadlar som jag sålt kan jag kanske byta in eller hjälpa till att sälja vidare. din gamla sadel kanske kan vara bra för någon annan!

Välkommen med din bokning!
Karin Åberg
Diplomerad sadelprovare SBO
0611-18881

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS